Ce accesorii nu trebuie să îți lipsească din garderobă primăvara aceasta?

Ce accesorii nu trebuie să îți lipsească din garderobă primăvara aceasta?

În garderoba fiecărei persoane trebuie să existe nu numai ținute pentru orice ocazie, ci și câteva accesorii care să le completeze pe fiecare dintre acestea. Fie că porți un outfit casual sau unul elegant, întotdeauna un accesoriu modern este binevenit.

Zilele însorite de primăvară nu sunt departe, așa că trebuie să îți pregătești corespunzător garderoba, atât în ceea ce privește piesele vestimentare, cât și accesoriile care să îți pună ținutele în valoare și care să fie în același timp practice. În continuare, vor fi prezentate trei astfel de accesorii, care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în acest sezon:

1. Rucsacul

Rucsacul, unul dintre accesoriile preferate pentru orice tip de ținută, îmbină caracteristici de ordin practic cu trăsături estetice. Casual, office sau sport – acestea sunt principalele stiluri în care rucsacul a devenit nelipsit. Unul dintre motivele pentru care rucsacurile se bucură de o popularitate atât de mare este acela că asigură un spațiu de depozitare generos, adică poți transporta cu tine mai multe obiecte de care ai putea avea nevoie, cum ar fi telefonul, cheile, agenda sau produse de îngrijire personală, cu ajutorul unui accesoriu modern – rucsacul.

Nu numai că reprezintă o soluție practică, dar este și un accesoriu versatil. Rucsacul poate fi integrat într-o multitudine de ținute, iar modelele sunt diverse. Poți să alegi un rucsac clasic, negru, pe care să îl poți purta cu ușurință în orice context, ori un rucsac cu un model special, așa cum este rucsacul alb July, care va adăuga o notă deosebită ținutelor;

2. Eșarfa

În mare parte, zilele de primăvară sunt însorite, dar temperaturile nu sunt întotdeauna cele mai ridicate. De aceea, e bine să ai în garderobă și câteva eșarfe subțiri. Pe de o parte, acestea îți vor completa ținuta, iar pe de altă parte, îți vor asigura confort termic, fără a înmagazina însă prea multă căldură.

La rândul lor, eșarfele sunt un accesoriu versatil. În ciuda trecerii anilor, acestea nu s-au demodat și au reușit să țină pasul cu tendințele în modă, fiind disponibile modele numeroase de eșarfe, în culori pastelate, neutre sau intense. Dacă îți dorești o eșarfă specială, te poți orienta către un model care surprinde un aer de primăvară, așa cum o face eșarfa colorată cu fluturi Bina;

3. Pălăria sau basca

Dacă ești pasionată de fashion, cu siguranță ai deja în colecție cel puțin o pălărie sau o bască. Aceste accesorii pot să completeze o mulțime de ținute, reușind să adauge o notă modernă sau vintage outifului, în funcție de modelul ales. Pe lângă faptul că sunt accesorii de efect, pălăria și basca te protejează de razele puternice ale soarelui sau îți asigură confort termic, după caz.

De exemplu, basca bordo Roza se potrivește atât pentru zilele de primăvară, cât și pentru cele de toamnă. Materialul este unul moale, iar culoarea remarcabilă. Deci, dacă alegi un astfel de model, poți face combinații de ținute în mai multe anotimpuri.

Acestea sunt doar trei dintre accesoriile potrivite pentru zilele de primăvară, care se apropie cu pași repezi. Pe oricare le poți găsi in magazinul La Fete Cochete, într-o colecție definită de diversitate și culoare, potrivită pentru toate stilurile!

Comentarii