Cum alegi pantofii care să îți completeze ținutele de festival?

Cum alegi pantofii care să îți completeze ținutele de festival?

Sezonul festivalurilor de vară se apropie! Zilele călduroase și vremea bună deja își fac simțită prezența, iar numărătoarea inversă până la cele mai importante evenimente ale verii deja a început. Festivalurile de muzică și spectacolele în aer liber constituie ocazia perfectă pentru a purta acele ținute îndrăznețe și pline de culoare din garderoba ta, dar cum alegi pantofii?!

Nimic nu se compară cu entuziasmul pe care îl simți atunci când îți pregătești ținutele de festival: haine, pantofi, accesorii – cum să le combini astfel încât să strălucești și să fii originală? E foarte ușor! Renunță la tipare și lasă-ți imaginația să își spună cuvântul. În ceea ce privește încălțămintea, îți oferim câteva sfaturi prețioase:

1. Alege pantofi confortabili

Regula numărul unu pentru festivaluri: alege pantofi comozi, pentru că o să dansezi neîncetat și o să alergi de la o scenă la alta, iar încălțămintea nu trebuie să te oprească. Nu vrei să ai picioarele umflate la finalul serii sau să nu poți dansa pentru că pantofii te strâng sau pentru că ai făcut un compromis și ai ales o mărime nepotrivită;

2. Poartă încălțăminte cu modele creative

Acum e momentul să pui în evidență acei pantofi pe care nu îi poți purta cu ținutele casual, într-o zi obișnuită. Festivalul este locul unde culorile și imprimeurile sunt la ele acasă, așa că fii creativă și alege să ieși din tipare cu outfitul tău, completat de pantofi cu un model atipic sau în culori vesele. Dacă ești adepta adidașilor, îți recomandăm adidașii din piele ecologica Kalonya, de culoare roz. Nu numai că îi poți asorta ușor cu ținutele colorate de festival, dar sunt și foarte confortabili;

3. Lasă-ți picioarele să respire

Nu e o regulă să porți încălțăminte care să îți acopere tot piciorul la concerte sau festivaluri. Important este să fii confortabilă și să arăți bine. Sandalele sunt și ele o opțiune bună, care te scapă de grija legării șireturilor și care îți lasă piciorul să respire. Pentru o mai bună susținere, este indicat să alegi sandale cu multe curele, care să îți mențină piciorul într-o poziție corectă pe tot parcursul zilei și nopții;

4. Păstrează-ți stilul

Când îți alegi pantofii de festival, trebuie să primeze confortul, dar și stilul personal. Este o idee bună să te lași inspirată de outfiturile celebrităților sau de tendințele sezonului, dar uneori cea mai bună variantă este să îți păstrezi stilul personal.

Dacă în viața de zi cu zi preferi stilul clasic și mizezi pe culori neutre, nu este obligatoriu să faci o schimbare acum, decât dacă simți acest lucru și vrei să ieși din zona de confort. De exemplu, multe persoane aleg să poarte bocanci și ghete negre la festival, pentru că funcționează perfect cu multe combinații vestimentare și completează întotdeauna ținutele într-un mod inedit.

Ghetele din piele naturală Cerina sunt o alegere inspirată din această categorie, pentru că le poți purta cu rochii, pantaloni scurți, blugi și salopete. Negrul îți permite să porți ghetele cu o paletă cromatică diversificată și adaugă o notă distinctă ținutei colorate.

La Fete Cochete găsești o mulțime de pantofi potriviți pentru festivaluri, concerte și nopți lungi de vară. Alege-i pe aceia care te reprezintă și care îți asigură confortul dorit!

Comentarii