Cum alegi sandale care să îți completeze stilul în zilele de primăvară?

Cum alegi sandale care să îți completeze stilul în zilele de primăvară?

Tranziția la garderoba de primăvară este momentul mult așteptat de toate dintre noi, iar principalul motiv este că posibilitățile de ținute par mai diversificate în sezonul cald și acestea sunt deseori caracterizate de confort și lejeritate.

În opoziție cu ghetele călduroase și îmblănite pe care le-ai purtat toată iarna, e posibil să te gândești la o nouă pereche de sandale, acum că temperaturile încep să crească. Sandalele sunt preferatele multor persoane în zilele de primăvară-vară pentru că lasă pielea să respire și pentru că au un design special. Suntem total de acord cu aceste argumente, dar cum alegem sandalele potrivite?

Sandalele trebuie să fie confortabile și să aibă un toc de dimensiuni potrivite

Tuturor ne plac sandalele cu toc, care amplifică eleganța fiecărei ținute și care sunt caracterizate de feminitate, ceea ce oferă un plus de încredere în sine. De aceea, este necesar să alegi o dimensiune potrivită a tocului, în funcție de locul în care vei purta sandalele.

De exemplu, sandalele din piele ecologică Erina cu un toc înalt de 12 cm sunt ideale pentru evenimentele la care participi câteva ore, dar nu și pentru o zi în care trebuie să stai mult în picioare și să te deplasezi rapid. În această situație, îți recomandăm să alegi mai degrabă sandale cu talpă joasă, cum sunt sandalele Rozalia, disponibile în mai multe culori.

Deși poate părea surprinzător, poți alege tipul sandalelor care să îți asigure un nivel înalt de confort și în funcție de forma degetelor de la picioare. De exemplu, pentru persoanele care au primul deget mai lung decât celelalte (picior egiptean), sandalele cu toc fără platformă nu sunt tocmai cea mai bună idee, deoarece se exercită o presiune prea mare pe degetul mare.

Sandalele trebuie să fie în armonie cu ținuta din punct de vedere cromatic

Un alt detaliu care nu trebuie neglijat atunci când îți alegi sandalele este culoarea acestora. Dacă îți plac culorile deschise, cu siguranță avem în colecția noastră o mulțime de modele din care poți alege. În schimb, ne-am gândit și la persoanele care mizează pe culorile neutre, așa că am inclus în ofertă o mulțime de perechi de sandale în culori dintre cele care se asortează cel mai simplu cu diferite ținute.

De fiecare dată, sandalele trebuie să îți completeze ținuta și să existe armonie cromatică între acestea și articolele vestimentare pe care le porți. O pereche de sandale negre pot fi asortate fără prea mult efort, atât cu o rochie înflorată și colorată, cât și cu o fustă neagră și o cămașă albă. Sandalele colorate, însă, presupun o mai mare atenție în momentul alegerii ținutei. Dacă vrei să abordezi o ținută deosebită și ești în pană de idei, îți oferim un pont: asortează sandalele cu geanta sau cu un alt accesoriu de culoare identică!

Fie că te pregătești pentru un eveniment festiv sau doar vrei să adaugi o pereche de sandale în plus la colecția ta de încălțăminte, este important să pui accentul pe confort și să alegi acei pantofi care îmbină cu succes calitatea și stilul.

La Fete Cochete vine în întâmpinarea ta cu o colecție specială de sandale, potrivite pentru zilele de primăvară-vară și pentru stiluri dintre cele mai diverse.

Comentarii