Papuci sau sandale? Tu ce alegi vara aceasta?

Papuci sau sandale? Tu ce alegi vara aceasta?

Colecția de încălțăminte pentru vară este dominată de papuci și sandale, iar motivele sunt ușor de înțeles. Temperaturile ridicate ne fac să alegem acei pantofi care ne lasă picioarele să respire și care nu înmagazinează căldură. Sandalele și papucii răspund la aceste exigențe, iar faptul că există o varietate de modele și culori reprezintă un mare avantaj pentru ținutele noastre.

Atunci când vrei să îți cumperi încălțăminte pentru vară, care să fie ușor de încălțat și confortabilă, îți pot veni în minte și sandalele, dar și papucii. Nu vorbim despre acei papuci clasici, ci despre papucii eleganți, cu modele deosebite și culori vesele, pe care îi găsești și pe site-ul LaFeteCochete.ro.

De ce sandale?

Sandalele sunt acel tip de încălțăminte care lasă piciorul parțial expus și care se închid cu una sau mai multe curele. Sandalele pot varia din punct de vedere al tocului și modelului. Unele au platormă, iar altele nu. În zilele calde de vară, acestea oferă picioarelor respirabilitate, ceea ce favorizează menținerea unei temperaturi optime a corpului.

La Fete Cochete găsești sandale cu talpă joasă, sandale cu platformă și sandale cu toc. Pentru zilele în care ai multe planuri și trebuie să te deplasezi pe jos, o idee bună ar fi să porți sandale cu talpă ortopedică, deoarece sunt concepute astfel încât să prevină durerile și să mențină piciorul într-o poziție corectă. Aici, îți recomandăm sandalele Rozalia black, pentru că le poți asorta cu orice ținută de vară și pentru că îndeplinesc atributele principale de confort.

De ce papuci?

În mod similar sandalelor, papucii sunt tipul de încălțăminte care lasă piciorul parțial expus și care îi permit să îi expire. Aceștia oferă o senzație superioară de confort și pot fi purtați în diferite contexte. Diferența dintre sandale și papuci este că aceștia din urmă nu se închid cu o curea sau cataramă, adică piciorul este mai liber. Pentru unele persoane, acest lucru reprezintă un avantaj, însă altele preferă mai degrabă sandalele, deoarece oferă mai mult suport.

Din punct de vedere al designului, papucii au cunoscut o evoluție impresionantă în ultimii ani, acesta fiind și unul dintre motivele care le-a permis să rămână în topul alegerilor pentru sezonul cald. Acum, poți să alegi pantofi în culoarea preferată și cu modele deosebite. Pentru un plus de rezistență și calitate, îți recomandăm să alegi papuci din piele ecologică, așa cum sunt papucii Levana.

Deci, ce alegi?

Totul ține de stilul tău personal și de ținutele pe care vrei să le abordezi. Diferența de design nu este foarte mare între papuci și sandale, dar acestea din urmă ar putea fi potrivite în mai multe contexte. Poți alege papuci pentru plimbările scurte și ieșirile la plajă sau oriunde în aer liber, iar sandalele pentru zilele în care trebuie să te deplasezi rapid.

De ce să nu le ai pe ambele în colecția ta de încălțăminte? La Fete Cochete reunește modele de papuci moderni și sandale în modele și culori neutre sau vibrante, astfel încât să poți alege încălțămintea compatibilă cu preferințele și stilul tău personal.

Comentarii