LIVRAREA COLETELOR SE EFECTEAZA IN 1-3 ZILE LUCRATOARE


 COST CURIER URGENT CARGUS - 19,99 LEI ORIUNDE IN TARA


 

LA O COMANDA MINIMA DE 250 LEI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!


Returnarea Produselor este posibila in Termen de 14 zile calendaristice ,de la ridicarea coletului. 

Veti returna produsele nu mai tarziu de 14 zile calendaristice  de la data in care ati ridicat coletul.Acceptam returul daca masura comandata nu vi se potriveste sau nu va convine produsul doar prin comunicare in prealabil catre furnizor in intervalul orar(12:00-16:00) la unul dintre numerele de telefon afisate in pagina principala.

ATENTIE:Pentru retururile fara cutia originala sau cutie deteriorata sau lipta direct cu scoci se va percepe o taxa de 20 lei din valoarea produsului achizitionat!


Schimbul si returul se fac in intervalul 12:00-16:00, de Luni pana Vineri.


Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.Taxa de ridicare este in valoare de 19.99 lei daca alegeti sa va trimitem noi curierul si vi se va retine din valoarea produsului returnat.


Schimbul de marime sau de model costa 30 de lei si va fi suportat de dumneavoastra,se face doar schimb de colete cu curierul fara ca dumneavoastra sa va deplasati de acasa.


Coletul va fi trimis prin CURIER (indiferent de firma de curierat) 


COLETELE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA VOR FI AUTOMAT REFUZATE.


COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

-Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur ,va vom restitui valoarea produsului sau a produselor prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 30 zile calendaristice.

(Pentru transfer bancar veti completa IBAN-ul cu numele complet al titularului pe un biletel sau pe verso facturii pe care ati primit-o cu coletul.

Lafetecochete.ro nu  poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Lafetecochete.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

 

* Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord.

* Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

* Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

 - Ordonanta nr 34/2014 privind  regimul juridic al contractelor la distanta;

 - Legea nr 51 din 21/01/2013 privind aprobarea OUG nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta;

 - Prezenta OUG 34/2014 reglementeaza drepturile  consumatorilor in cazul contractelor la distanta.