LIVRAREA COLETELOR SE EFECTEAZA IN 1-3 ZILE LUCRATOARE


 COST CURIER URGENT CARGUS - 19,99 LEI ORIUNDE IN TARA


 

LA O COMANDA MINIMA DE 250 LEI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!


Returnarea produselor este posibila in termen de 14 zile calendaristice, de la ridicarea coletului.

IMPORTANT! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata, ne rezervam dreptul de a va trece automat in blacklist ceea ce inseamna ca nu o sa mai puteti plasa noi comenzi pe site.
IMPORTANT! Produsele purtate nu se pot returna sau schimba.
Produsele achizitionate au termen garantie 30 zile calendaristice de la primirea coletului. In cazul in care in perioada de garantie produsul s-a defectat, acesta se poate schimba (cu acelasi model, in functie de stoc sau cu un alt model din magazinul nostru) dar nu se pot returna.

Returnarea din orice motiv a produselor primite in conformitate cu factura se face de catre client la adresa din Calea Rahovei nr. 262, sector 5, Bucuresti, livrarea fiind suportata de catre client. Pe factura primita se noteaza cont IBAN cu titular de cont, factura fiind adaugata in colet iar coletul ambalat intr-o punga. Returnarea se face in termen de 14 zile de la primirea coletului. Pentru coletele expediate dupa perioada de 14 zile, ne rezervam dreptul de a le refuza la curier.

In cazul in care se doreste schimbarea produsului care a fost primit in conformitate cu factura, taxa pentru schimb este in valoare de 30 lei.
La o comanda expediata eronat (alta marime, alt model sau cu defect din fabrica) va rugam sa ne contactati pe whatsapp 0726164192, iar in mesaj va rugam sa ne atasati o poza la ceea ce este gresit impreuna cu o poza la factura, unde livrarea o sa fie suportata de catre magazinul LaFeteCochete.

ATENTIE:Pentru retururile fara cutia originala sau cutie deteriorata sau lipta direct cu scoci se va percepe o taxa de 20 lei din valoarea produsului achizitionat!


Schimbul si returul se fac in intervalul 12:00-16:00, de Luni pana Vineri.


Coletul va fi trimis prin CURIER (indiferent de firma de curierat) 

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

-Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur ,va vom restitui valoarea produsului sau a produselor prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 30 zile calendaristice.

(Pentru transfer bancar veti completa IBAN-ul cu numele complet al titularului pe un biletel sau pe verso facturii pe care ati primit-o cu coletul.

Lafetecochete.ro nu  poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Lafetecochete.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

 

* Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord.

* Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

* Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

 - Ordonanta nr 34/2014 privind  regimul juridic al contractelor la distanta;

 - Legea nr 51 din 21/01/2013 privind aprobarea OUG nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta;

 - Prezenta OUG 34/2014 reglementeaza drepturile  consumatorilor in cazul contractelor la distanta.